Andere Manieren om te Doneren

De Stichting La Paloma mist veel dingen onder andere transport.Als u een auto heeft die nog in goede staat is en steeds op de weg kan rijden dat kunt overwegen die aan ons te doneren, zodat we de dieren en de vooraad naar de opvang kunnen brengen.

Als u een evenementencentrum in Den Haag heeft dat ons kan helpen bij het organiseren van een adoptie- en fondsenwervingsbeurs, kunt u ons ook helpen door uw locatie kosteloos te laten gebruiken. Wij zijn als organisatie op zoek naar supporters en proberen de boodschap van ons werk te verspreiden, dus het zou zeer nuttig zijn om een ​​keer per maand, kwartaal of eenmaal per jaar een vaste plek te hebben voor evenementen.

Als je een landgoed, perceel of boerderij  in een land in Europa heeft dat je in het leven wilt doneren en niet als een erfenisdan kunt u  ons aan die helpen, omdat we gewoon op zoek zijn naar een plek om de dieren permanent verblijft te  bieden  We zijn bereid om naar elk land dan ook binnen Europa te verhuizen als een dergelijk gebaar van vrijgevigheid ons toestaat. Soms hebben we een eigenschap die we niet langer nodig hebben, of hebben we geen familieleden om te vertrekken terwijl we dieren hebben waar we heel veel van houden en we weten niet hoe we iets voor hen of namens hen moeten doen, neem dan contact met ons op als u meer informatie wilt of U heeft er vragen over.

Reacties zijn gesloten.