De Oprichter van Stichting La Paloma

Julio Flores is de oprichter van Stichting La Paloma Julio kwam in 1998 als vluchteling in Nederland aan, maar pas in 2010 na 12 jaar juridische gevecht werd als vluchteling erkend, Julio is a vegan, vrijdenker en onafhankelijk scrijver in sociale media

Op 01-01 2011 een duif die doodsbang was van de vuurwerk van het eindjaar 2010  landde op het balkon van Julio, de duif werd geadopteerde als huisdier en  genaamd Bravito, dat incident was de aanleiding om te werken met de redding, en rehabilitatie van stadsduiven in de stad Den Haag.

In 8 jaar onvoorwaardelijk en constant werk heb ik meer dan 100 duiven gered, gerehabiliteerd en weer vrijgelaten  In 2019 besloot ik met de oprichting van Stichting La Paloma het project een officiele character te geven om verder mijn kennis in het voordeel van dierenrechten in te zetten.

De kern activiteiten van de Stichting is de manier waarop autoriteiten en de maatschappij dieren in het algemeen zien en behandelen te veranderen. de wetgeving ziet niet menselije dieren als goederen en de wetgeving is gefocus om de voor de hand liggende aspecten van hun uitbuiting te verbeteren zonder hun recht op leven en vrijheid te garanderen.

Tot voor kort werden zwarten en inheemse mensen net als niet menselijke dieren worden nu behandeld,  het is noodzakelijk om na te denken over de impact van onze manier van denken en in hoeverre ons levensstijl we ons schuldig maakt aan de ellende van dieren.

Doneren is noodzakelijk maar niet voldoende, om de wereld te veranderen moet je ook je manier van leven veranderen. het koste rond -300+ jaar de Slavernij op papier af te eschaffen voor de menselijk dier, nu zijn de niet menselijke dieren aan de beurt daar richten we ons werk op.

Reacties zijn gesloten.