Dringende Gevallen Dieren in Nood

Stichting La Paloma is bezig een medisch noodfonds op te vullen! Dit is een “spaarpotje” op een aparte rekening die we kunnen aanspreken als er hoge medische kosten zijn die niet zomaar uit de algemene middelen betaald kunnen worden.

Alita werd 9 jaar geleden gered door Stichting La Paloma, ze had een gebroken vleugel en was vermagerd, al die jaren heeft ze gelukkig geleefd onder de zorg van de Stichting, maar ze heeft een zeer ernstige tumor ontwikkeld onder haar gebroken vleugel we hebben al een afsprakk om haar naar het Utrechtse dierziekenhuis te brengen voor behandeling en operatie alle facturen zullen periodiek op deze pagina gepubliceerd worden uw solidariteit kan het verschil maken tussen leven en dood. Bedankt

Onze dierbare Manchitas is overleden na een lange gevecht me kanker!!

In 2018  kreeg ze de diagnose kanker en werd twee keer geopereerd, maar de post-operatieve wond ontwikkelde necrose en ze kon dat niet overwinnen. Stichting La Paloma bedankt iedereen die met haar sympathiseerde.

Als u solidariteit wilt tonen met de  gevallen in deze pagina kunt u dat doen via het formulier op deze pagina, vermeldt  bij de donatie het woord (Medich Noodfonds ), dan weten we voor wele doel dat bedrag is bestemd

Alle facturen van de bezoeken aan de dierenarts en de specialisten staan in het gedeelte met facturen.

ER IS GEEN LEVEN DIE MINDER WAARD IS. BEDANKT VOOR UW BEGRIP EN SOLIDARITEIT, ZONDER UW STEUN ONS WERK IS ONMOGELIJK TE DOEN.

BELANGRIJKE OPMERKING: Wanneer u periodiek doneert met credit card via ons formulier, ontvangt u automatisch een bevestigingsmail waaruit u een donoraccount kunt maken waarmee u uw donatie op elk gewenst moment kunt stop zetten, of wijzigen zonder ons te raadplegen. Via de formulier kunt u doneren met Ideal, SEPA overschrijving, en credit card.

Reacties zijn gesloten.