Stop Dierenmoord Wereld Veganisme Dag

Gedurende de maand november zal wereldwijd een constellatie van evenementen ten gunste van dieren worden gehouden, het moet een dag van rechtvaardiging en politieke strijd zijn; geen datum voor feest, consumptie of het promoten van een “humaan moord van de dieren” worden. Veganisten over de hele wereld vieren de mogelijkheid om de toenemende toe-eigening die kapitalisme en politieke partijen van veganisme maken te bestrijden.

Niet veel is veranderd voor niet menselijk dieren Sinds in 1994, 25 jaar geleden toen 1 november als de wereld Vegan Day werd verklaard.

De ontvoering van de belangen van antispecisme en veganisme. (ik hou van mijn hond maar ik eet de Koe)

Politieke partijen die op naam van de dieren wereldwijd optreden maar vaak door het vlees en zuivelindustrie ideologisch gefinancierd worden zijn de grootste boosdoeners dat elke poging van antiespecisten om het recht op leven en vrijheid van niet-menselijke dieren afwijzen.

Ondanks vanzelfsprekend is en door de overheid en de maatschappij erkend word dat dieren bewuste wezens zijn. Het word geëist van een dier als een rechtspersoon te kunnen fungeren om van de rechten van een mens te kunnen genieten. De onwetendheid en gebrek aan kennis van politici en meeste zogenaamde dierenbeschermers kent geen grenzen, want ze worden goed gefinancierd door de overheid om de belangen van vleesconsumenten en de vleesindustrie te dienen, meeste “dierenbeschermers” vertegenwoordigen in werkelijkheid dat sector in de maatschappij die tevreden is met de wetgeving dat dieren als een bezit beschouwd, wat in elke opzicht tegenstrijdig is met enig recht om rechten te hebben als bewuste wezen.

Europese wetgeving over dieren is een poging om de vegan beweging te verdelen, want de zogenaamde dierenasielen wereldwijd zijn niet meer geworden dan de voorkamer van de dood en alles met belastinggeld gedaan, ze zijn bedrijven van de dood die geld binnen halen met een oproep van de emoties van goedwillig maar soms onwetende donateurs en van degene die de consumptie van dieren rechtvaardigen als het dier een “goede leven heeft gehad” en onder bepaalde regels word vermoord.

Misleiding en Doodscultuur

Euthanasie word door meeste Dierenstichtingen en dierenopvang geïdealiseerd en gepromoot als een teken van vooruitgaan in plaats van wat het in het echt is, de moord van een dier die als een last door de eigenaar, de overheid, en de maatschappij word gezien, in het kort het leven van een dier volgens de wet is net zo waar als de belangen van degene die het bezit, is dat niet wat voor eeuwen gold voor de zwarten als slavernij?

Decennialang is al statisch bewezen dat de consumptie van dierlijk eiwit noch nodig noch gezond is voor de menselijke dier. Toch blijf dat grotesk idee als een argument worden gebruikt door artsen en diëtisten ondanks meeste mensen die worden opgenomen vanwege hun eetpatroon in een ziekenhuis belanden.

Hoewel in Nederland het antispecisme is gedegradeerd om dieren te doden zonder zichtbare wreedheid. Vandaag is de datum om de enige teken van reële en eerlijke zorg voor dieren te promoten en te vieren, veganisme!. En dat is wat wij in Stichting La Paloma doen.

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Over Stichting La Paloma

Julio Flores: is freelance schrijver en de oprichter van Stichting La Paloma