Word Ons Teamer

Wat is een Teamer?

Het Teaming Platform staat micro-donaties toe van slechts € 1 per maand voor sociale doelen Overal ter wereld. Het platform brengt niets in rekening aan donateuren of organisaties, uw volledige euro wordt door ons ontvangen. Alle ingezamelde fondsen worden ten behoeve van Stichting  La Paloma  om de basisbehoeften van de dieren te dekken zoals  voedsel, dierenbenogheiden, en verzorging van de dieren die zijn gered van verwaarlozing onverschilligheid.

Een euro is niet eens voldoende om een kopjekoffie te betalen, maar als hij zich aansluit bij vele andere mensen, die zoals jij, hun zandkorrel leggen, dient dit om levens te redden die anders zonder remedie zouden vergaan.

Wat moet je doen om ons Teamer te worden?

Registreer u gewoon op het teaming.net-platform en word lid om uw maandelijkse euro te doneren, de teaming platform zal de betaling maandelijks verwerken.

U hoeft zich verder nergens zorgen over te maken. of uw gegevens elke keer op te nemen om uw hulp effectief te maken. U zult alleen zien dat volgens de methode die u hebt gekozen voor betaling (kaart of bankrekening), één euro (€ 1) aan het begin van elke maand zal worden afgeschreven.

Teaming is degene die verantwoordelijk is voor het beheer van alles voor u volgens uw voorkeuren, zonder extra kosten voor u als donor of voor ons als Stichting. Uw euro samen met de rest van de teamers, is volledig bestemd om levens te redden.

Nooit eerder was (€ 1)  zoveel waard!!.

En als het op een gegeven moment niet mogelijk is om door te gaan, maak je geen zorgen het uitschrijven is net zo eenvoudig als registreren.

Is dit platform veilig?
Teaming maakt gebruik van een beveiligde verbinding op het web net als ons om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen.

 

Reacties zijn gesloten.